Logo Ergon

Kies je uitje

Een verdiend avondje uit!

 

LET OP: DE SLUITINGSTERMIJN IS VERSTREKEN EN JE KAN HELAAS GEEN KEUZE MEER MAKEN!

 

 

De meeste afdelingsuitjes zijn afgelopen jaar niet doorgegaan. Maar we hebben het bedrag dat hiervoor gereserveerd stond, gebruikt om een mooi aanbod voor je te maken. Je kan kiezen uit drie leuke, gezellige en inspirerende avondjes uit. Bijzondere avondjes, omdat ze speciaal voor jou en al jouw collega’s zijn samengesteld. En voor ieder arrangement geldt: je mag samen met je partner, kind, vriend, vriendin, collega of wie-dan-ook er naar toe. Gratis, helemaal voor niks!

Wat moet je doen?

Bekijk hieronder het gratis aanbod van:

  • Parktheater
  • Natlab
  • Cinema Gold

Vul daarna onderaan deze pagina jouw personeelsnummer en code in. Die staat in de brief die je thuis hebt ontvangen.
Klik daarna op de groene button 'Ga naar jouw cadeaukeuze pagina'. Op de volgende pagina kun je je keuze aangeven. 
Half november ontvang je de kaarten thuis!

Parktheater

parktheater

Een avondje Parktheater cadeau

Wil je iets anders? Iets bijzonders? Kies dan het arrangement van het Parktheater. Want met de Parktheater Cadeaukaart ben je gegarandeerd van een bijzondere theaterervaring. De cadeaukaart kun je gebruiken voor het kopen van kaarten voor voorstellingen en activiteiten. En voor het restaurant.

Lees meer

Natlab

Notti magiche st 7 jpg sd high

Natlab doet een bijzonder aanbod: een compleet avondje uit: Niet alleen de keuze uit een filmvoorstelling, maar ook nog een overheerlijk diner! En dat in het meest bijzondere filmhuis van Eindhoven. Naast de bekende titels uit Amerika draait Natlab óók films uit Europa of zelfs Japan en Korea. Van een grappige detective of zomers liefdesverhaal tot een loeispannende politiefilm.

Lees meer

Cinema Gold Veldhoven

Service CGV

Deze unieke bioscoop in Veldhoven streeft naar de meest persoonlijke en comfortabele bioscoopervaring. Dat begint met voordelig of gratis parkeren voor de deur en een persoonlijke ontvangst in de zaal. In het gevarieerde filmaanbod ontbreekt geen enkele blockbuster. Medewerkers van Ergon kunnen kiezen voor een luxueuze bioscoopervaring voor 2 personen op het balkon of voor een Nederlandstalige kinderfilm met het hele gezin (4 personen). Wat je ook kiest, naast het filmticket kun je ook nog een bedrag van 15 euro besteden aan de uitgebreide menukaart van Cinema Gold.

Lees meer

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees de privacyverklaring en disclaimer voor meer informatie.