Skip to main content

Goed voor elkaar

Ergon Facilitair

Ergon Facilitair levert allerlei diensten die het organisaties zo makkelijk mogelijk maken hun werk goed te doen. Aan gemeenten en culturele instellingen bijvoorbeeld. Musea, zorginstellingen en tal van andere sociale organisaties. Opdrachtgevers met wie we vaak al jaren samenwerken. We ondersteunen met schoonmaak, receptiediensten en interne post.

En bijvoorbeeld ook met toezicht en beheer van openbare ruimtes zoals fietsenstallingen en milieustraten. Werk waar je niet zo gauw bij stilstaat misschien. Maar zónder staat het werk stil.

"Onze medewerkers zijn vaste gezichten en maken deel uit van je organisatie."

Mensenwerk

Met Ergon Facilitair als partner weet je dat het voor elkaar komt, zonder dat je ook maar ergens naar om hoeft te kijken. Wij zijn bij uitstek een serviceorganisatie en dat is mensenwerk. Werk dat onze medewerkers met veel plezier en aandacht uitvoeren in een fijn team, waarin ze zelf ook alle aandacht krijgen. Enthousiaste professionals die met trots en toewijding hun werk achter de schermen doen, omdat ze zich oprecht betrokken en gewaardeerd voelen. Onze medewerkers zijn vaste gezichten en maken deel uit van je organisatie. Dat geeft voldoening en een goed gevoel.

De partners van Ergon Facilitair

We werken onder andere voor:

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.