Skip to main content

Een prachtige stek

Ergon Kwekerij

Wie zijn wij?

Wat aandacht krijgt, komt tot bloei. Plantgoed én mensen. Dit is het uitgangspunt van Ergon Kwekerij. Wij leveren een brede variatie stekken en plantgoed aan collega-kwekerijen in binnen- en buitenland. We zijn flexibel, delen onze kennis en maken samen afspraken op maat. Zo bloeien duurzame relaties op.

Wij leveren vitaal plantgoed van hoogwaardige kwaliteit. Met veel aandacht en toewijding grootgebracht door onze mensen. Stek voor stek, plant voor plant, alles met de hand. Jaarlijks verlaten miljoenen kerngezonde stekjes en plantgoed onze kraamkamer. Stuk voor stuk met zorg en precisie geknipt, gestekt en gepot. Ze groeien verder op bij onze klanten, om uiteindelijk hun bijdrage te leveren aan een (be)leefomgeving die mensen gelukkiger maakt. 

Onze mensen zijn specialisten op het gebied van verzorging voor planten en begeleiding van medewerkers. Het prille plantgoed krijgt zo de beste verzorging om tot groei en bloei te komen. Maar ook voor ál onze medewerkers hebben we een unieke plek waar ze hun steentje bijdragen en tot bloei komen. Aandacht, geduld en liefde doen zowel plant als mens immers goed.

We zetten in op duurzame ontwikkeling door middel van herwinbare grondstoffen, nieuwe kweekmethode en biodiversiteit. Zo bieden wij een vruchtbare bodem aan stekken en plantgoed, vanuit een gezonde balans tussen ecologie en economie. Aan onze mensen, die in een rustige omgeving tot bloei komen. En aan klanten die maatschappelijke betrokkenheid willen combineren met commercieel rendement. Dat maakt Ergon Kwekerij bijzonder.

Ergon Kwekerij. Een prachtige stek.

Werken met ons

Ergon Kwekerij denkt met je mee. Wij verzorgen maatwerk en we werken samen met jou, als klant, aan het resultaat dat u verwacht. Bij ons ben je namelijk niet alleen klant, maar vooral ook collega-kweker. Wij weten waar je over praat en kunnen mede daardoor het stek- en plantgoed precies op maat en volgens uw wensen produceren. Als één van de grote kwekerijen van stek- en plantgoed bieden we alle flexibiliteit qua productiehoeveelheden
Stek- en plantgoed is bij onze medewerkers in goede handen. Zij zijn vakbekwaam, gekwalificeerd, ervaren en uiterst gemotiveerd om werk te leveren dat aan de eisen en wensen voldoet. Onze ISO en MPS-certificeringen zijn daarvan een bewijs. Ergon-medewerkers nemen het arbeidsintensieve stek- en plantgoedtraject binnen het productieproces met plezier van je over. Met hart en ziel, gericht op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en zorg voor natuur en milieu. 

Wat wij brengen:

  • Op maat geproduceerd stek- en plantgoed
  • Grote volumes en hoge kwaliteit
  • Flexibiliteit in productiehoeveelheden
  • Vakbekwaam en gekwalificeerd
  • ISO- en MPS-certificering
  • Betrouwbare levertijden en milieubewuste aanpak

Werken bij ons

Bekijk onze actuele vacatures

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.