Skip to main content

Over Ergon

Jong of ervaren, denker of doener. Fulltime, parttime, gedetacheerd of beschut. Tien jaar in de bijstand of zestig procent loonwaarde. Het begint met werk. Werk zorgt voor brood op de plank. Maar werk zorgt ook voor meer eigenwaarde, onafhankelijkheid en perspectief. Werk is de basis. Niet alleen omdat het broodnodig is, maar ook om (weer) het gevoel te krijgen dat je er toe doet. Met ons persoonlijk arbeidsfit programma zorgen we ervoor dat mensen (weer) klaar zijn voor de arbeidsmarkt.

 

201902202 Ergon Jongeren LR

Centrale balie voor werk

Als centrale balie voor werk in de regio Eindhoven, is Ergon goed in drie dingen: we zorgen ervoor dat mensen (weer) klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Daarnaast helpen we mensen met het vinden van passend werk. En als mensen eenmaal aan het werk zijn, begeleiden we hen op inhoudelijk en sociaal vlak. We helpen mensen dus naar, aan en in werk. Of kort gezegd: Ergon helpt mensen aan werk. 

 

Werk voor iedereen

Bij Ergon zijn we ervan overtuigd dat iedereen waardevol werk kan doen én vinden. Ook als je een belemmering hebt. Het is onze ambitie om 80% van de werkzoekenden die bij Ergon starten, binnen zes maanden aan werk te helpen. Ergon verbindt kennis en vooral mensen met elkaar. Samen met onze partners helpen we mensen naar, aan en in werk. Voor de perfecte match vertrouwen we op onze eigen expertise maar maken we ook graag gebruik van de kennis en het netwerk van onze partners bij 04werkt.

201902461 Ergon Jongeren LR

 

 

Ergon coacht mensen bij het vinden én houden van een betaalde baan.

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.