Logo Ergon

Nieuws


Alle geluiden uit onze organisatie en branche:

Onder het toeziend oog van onze medewerkers van de wasserij hebben wethouder Caroline van Brakel en Yvonne gisteren symbolisch de fundering gelegd van de nieuwe wasserij van Ergon.

Het Goed brengt op 3 mei 2022 in haar kringloopwarenhuizen in Eindhoven en Geldrop organisaties bij elkaar om mensen die weer aan de slag willen samen op weg te helpen.

Het Europees Sociaal Fonds (ESF) ondersteunt werkgelegenheid, helpt mensen aan werk en zorgt voor opleidingen. In reactie op de Covid pandemie heeft de Europese Commissie een omvangrijk herstelpakket ter beschikking gesteld waaronder het instrument REACT-EU.

Tijdens de Week van het Geld 2022 heeft Ergon wederom aandacht besteed aan het bespreekbaar maken van geldzorgen op de werkvloer. Tijdens een digitale #ErgonBreak werd verder ingezoomd op het thema 'Generatiearmoede' en de Nibud-Ergon Geldkrant uitgereikt.

De sociaal ontwikkelbedrijven van 61 Brabantse gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisatie en Cedris doen samen een indringende oproep aan het kabinet. Zij vragen het Rijk met klem om de regie te pakken op de Participatiewet. Deze Brabantse boodschap met als titel: Hoezo gelijke kans op werk?

Ingrid Hems in het cm:nieuwspanel over plannen in onzekere tijden. "Mijn tip: neem aan de voorkant extra tijd om samen met collega’s te sparren over bijvoorbeeld scenarioplanning, risicomanagement en het inzetten van kennis en ervaring om beter vooruit te plannen op een onzekere toekomst."
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees de privacyverklaring en disclaimer voor meer informatie.