Logo Ergon

Nieuws


Alle geluiden uit onze organisatie en branche:

Het Goed brengt op 3 mei 2022 in haar kringloopwarenhuizen in Eindhoven en Geldrop organisaties bij elkaar om mensen die weer aan de slag willen samen op weg te helpen.

Tijdens de Week van het Geld 2022 heeft Ergon wederom aandacht besteed aan het bespreekbaar maken van geldzorgen op de werkvloer. Tijdens een digitale #ErgonBreak werd verder ingezoomd op het thema 'Generatiearmoede' en de Nibud-Ergon Geldkrant uitgereikt.

De sociaal ontwikkelbedrijven van 61 Brabantse gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisatie en Cedris doen samen een indringende oproep aan het kabinet. Zij vragen het Rijk met klem om de regie te pakken op de Participatiewet. Deze Brabantse boodschap met als titel: Hoezo gelijke kans op werk?

Ingrid Hems in het cm:nieuwspanel over plannen in onzekere tijden. "Mijn tip: neem aan de voorkant extra tijd om samen met collega’s te sparren over bijvoorbeeld scenarioplanning, risicomanagement en het inzetten van kennis en ervaring om beter vooruit te plannen op een onzekere toekomst."

Samen met Archipel Zorggroep, Woonbedrijf en met ondersteuning van de Gemeente Eindhoven hebben we met ons collectief 'Doe Mee met 4W' de finale van de Werkinnovatie Prijs van Start Foundation en Cedris behaald! Wij gaan voor winst voor Werken, Wonen én Welzijn in de Wijk!

In het cm:nieuwspanel licht Ingrid Hems een bestendige gedragslijn toe aan de hand van de Hema. 'We moeten nu nadenken over de keuzes die we hebben gemaakt voor de coronaperiode, en nadenken over de gevolgen van deze crisis op de uitgangspunten voor ons beleid.'
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees de privacyverklaring en disclaimer voor meer informatie.