Skip to main content
21 november 2023

Nieuws

Archipel Zorggroep wint Connect Award 2023

Archipel Zorggroep is de winnaar van de Connect Award 2023. De Connect Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een regionale werkgever die zich buitengewoon verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van Inclusief Werkgeverschap. Eppie Fokkema en Elise Habraken van Archipel: “Het is een bekroning op het werk van alle teams. Het gaat om denken in mogelijkheden en gewoon doen. Dit is echt een prijs voor heel Archipel. We zijn supertrots!”

De prijs werd op vrijdag 17 november 2023 uitgereikt tijdens het ondernemersontbijt ‘Schaalsprong met talent’ op de Dag van de Ondernemer. Bestuurder Eppie Fokkema en consulent Elise van Habraken van Archipel ontvingen uit handen van de winnaar van 2022, Rick Polman (Hotel Van der Valk Eindhoven) en wethouder Stijn Steenbakkers de Connect Award 2023. De andere genomineerden voor de Connect Award 2023 waren Stichting Kringloop De Kempen, Brainport Assembly, Wij Zijn Loek en JAN Facilities.

Archipel is al vele jaren een bekend gezicht in de wereld van het Inclusief Werkgeverschap. Al uit de tijd dat de term Inclusief Werkgeverschap nog niet eens bestond! De jury, bestaande uit professionals van UWV, gemeente Eindhoven en Ergon, roemt dan ook de jarenlange samenwerking tussen Archipel en verschillende instanties die mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk begeleiden. Evenals de niet aflatende inzet van Archipel op het vlak van samenwerking op vaak innovatieve projecten rondom de toeleiding naar de arbeidsmarkt. De jury noemde tevens de bereidheid van Archipel om vooral te kijken naar wat de werkzoekenden wél kunnen in plaats van met vacatures te zwaaien. Hierdoor hebben in de loop der jaren al vele tientallen werkzoekenden een mooie werkplek bij en via Archipel weten te bemachtigen.

 

Alle genomineerden op een rij

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.