Skip to main content
06 juli 2022

Nieuws

Contractondertekening Ergon, WSP en TBR

Al sinds 2005 verzorgt Ergon Wasserij de was voor onze klanten. Dit doen we met bijzondere aandacht en toewijding, omdat het om veel meer gaat dan schone was alleen. Een schone en kraakheldere was geeft een goed gevoel. En om dat gevoel draait het allemaal bij Ergon Wasserij. Dat goede gevoel streven we ook na als het gaat om hoe we de wereld een beetje beter achterlaten voor latere generaties. Daarom bouwen we een nieuwe wasserij! 

De voorbereidingen voor de bouw zijn volop aan de gang. Zo zijn onlangs de contracten getekend met WSP en TBR, belangrijke leveranciers voor onze nieuwe en vooral duurzame wasserij.

Samen hebben we vooruitstrevende plannen gemaakt voor een uniek én duurzaam wasserijconcept. Een wasserij voorzien van de nieuwste technieken, machines en software van WSP waardoor onze medewerkers op het juiste moment het juiste wasgoed verwerken. Met deze slimme technologie verdubbelen we de wascapaciteit! En gebruiken we tijdens het wasproces geen fossiele brandstoffen meer om het water op te warmen. Een baanbrekende stap voor de wasserijindustrie die we met TBR kunnen realiseren.

Kortom, mooie stappen op de weg naar een duurzame, innovatieve wasserij met 200 duurzaam beschutte werkplekken voor onze medewerkers!

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.