Skip to main content
28 september 2022

Nieuws

Ergon Wasserij bouwt aan een duurzame toekomst

Onder het toeziend oog van ruim 130 medewerkers van Ergon Wasserij hebben wethouder Caroline van Brakel - gemeente Veldhoven - en Yvonne van Mierlo - algemeen directeur Ergon - op 26 september symbolisch de eerste paal in de grond geslagen van de nieuwe wasserij van Ergon. Deze duurzame wasserij biedt medio 2023 gegarandeerd 200 beschutte werkplekken voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Stilstaan bij de mijlpalen

Yvonne van Mierlo, algemeen directeur van Ergon onthulde samen met een aantal medewerkers en de wethouder, het nieuwe pand. “Onze medewerkers kijken erg uit naar hun nieuwe werkplek. Voor sommigen is het best een grote verandering. Vandaar dat we zoveel mogelijk samen stilstaan bij de mijlpalen in het bouwproces, zoals het symbolisch samen leggen van de fundering voor de nieuwe wasserij”, aldus Van Mierlo. Naast medewerkers hebben ook klanten en leveranciers het druilerige herfstweer getrotseerd om deze mijlpaal samen te vieren.

Baanbrekende stap voor de wasserij industrie

Het nieuwe pand voldoet aan alle eisen van een moderne en duurzame wasserij. Zo worden er bij het wasproces geen fossiele brandstoffen gebruikt om het water op te warmen. Dit is een baanbrekende stap voor de wasserijindustrie. En door slimme technologie en de juiste logistiek wordt iedere medewerker van het juiste wasgoed voorzien op het juiste moment. Zodat de klanten hun wasgoed gegarandeerd schoon, volledig en op tijd weer ontvangen. Ergon Wasserij is straks helemaal klaar voor de toekomst!

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.