Skip to main content

Bezorgt een goed gevoel

Bezorgt een goed gevoel

Ergon Post

Ergon Post haalt, sorteert en bezorgt geadresseerde post en brievenbuspakketten. Ook voor bezorgdiensten als huis-aan-huis flyers tot fruitkisten ben je bij ons aan het juiste adres. We komen over de vloer bij alle mogelijke bedrijven en instellingen. 

We bezorgen vooral een goed gevoel. Aan opdrachtgevers, die zeker weten dat hun post op het juiste moment op een deurmat valt, precies volgens afspraak. Aan de mensen in de wijk, die een vertrouwd gezicht naar hun brievenbus zien lopen; iemand die ze kennen en die hen kent, zoals de postbode van vroeger. En aan onze eigen medewerkers, die met veel aandacht en trots hun werk doen. Deel uitmakend van een warm team waarin ze zich gezien en gewaardeerd voelen én de ruimte krijgen om hun eigen werk in te richten. Dan zet je graag een stapje extra.

"We kunnen het vrolijke en vertrouwde gezicht niet meer missen."

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons een vanzelfsprekendheid. Daarom zijn we blij dat we een samenwerking zijn aangegaan met Ergon Post. En laten we eerlijk zijn, we kunnen het vrolijke en vertrouwde gezicht dat vrijwel dagelijks op de stoep staat inmiddels niet meer missen.

Esther
A. Jansen B.V.

De partners van Ergon Post

We werken onder andere voor:

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.