Skip to main content

Werkgevers

Stel je jezelf ook de vraag hoe je maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk kunt brengen? Of wil je graag aan de slag met social return, maar je weet niet goed hoe? Dan zoekt Ergon samen met jou naar een antwoord dat past bij jouw wensen en organisatie. En we ontzorgen je bij de invulling van sociaal ondernemerschap. 

 

Werk is voor iedereen belangrijk

Werk zorgt voor structuur en onafhankelijkheid. Maar voor veel mensen betekent werk nog veel meer. Een baan zorgt dat je nieuwe dingen leert, structuur in je leven krijgt, andere mensen leert kennen én dat je meedoet in de maatschappij. Soms is het lastig om werk te vinden, bijvoorbeeld door een belemmering of beperking of omdat iemand al een tijdje geen baan meer heeft gehad.

Wij vinden dat iedereen recht op passend werk heeft. Met onze kennis en ervaring ondersteunen we mensen om werk te vinden én houden dat bij ze past. Werkgevers helpen we met goede en gemotiveerde medewerkers én we helpen ze bij de invulling van hun sociaal ondernemerschap en bij social return. Daarbij focussen we op mogelijkheden en kansen. En dat werkt!

201902352 Ergon Jongeren LR

 

2017031432

Ergon weet wat werkt

Ergon werkt al meer dan 50 jaar aan inclusieve arbeid. Onze overtuiging is dat iedereen waardevol werk kan leveren. Onze belofte is dat dit met de juiste match en ondersteuning lukt. Voor de perfecte match, vertrouwen we op onze eigen expertise maar maken we ook graag gebruik van de kennis en het netwerk van onze partners bij 04werkt, waaronder het werkgelegenheidsteam van de gemeente Eindhoven en de accountmanagers van de regiogemeenten. Bij Ergon hebben we allerlei instrumenten om een succesvolle match tot stand te brengen. Maar we denken ook graag mee over personeelsoplossingen. Dat doen we altijd met een open blik. Mogelijkheden zien en benutten zit diep verankerd in ons karakter.

 

 

Bedrijven helpen we aan goede
en gemotiveerde medewerkers én we
helpen ze bij de invulling van hun sociaal
ondernemerschap. 

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.