Skip to main content

Connect

Samen maakt iedereen sterker

Zuidoost-Brabant staat bekend als een van de slimste regio’s ter wereld. Dat hebben we voor een groot deel te danken aan de manier waarop we hier samenwerken en onze kennis delen met elkaar. Onze kracht zit in samen. Laten we er dan ook voor zorgen dat iedereen in die kracht kan delen. Samen maken we van de slimste regio ook de meest sociale regio!

Doe mee en word Connect ambassadeur!

18537 Ergonconnect logo FC

 

Een arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen

Samen met andere Connect ambassadeurs bundelen we de krachten in deze regio. Met Connect door Ergon zetten we een beweging in gang om inclusief werken op de kaart te zetten. We inspireren andere organisaties om ook inclusief te werken én we geven inclusief werken een gezicht.

We maken ons sterk voor een arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen. Waar iedereen een kans krijgt. Ook werkzoekenden met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Want werk zorgt ervoor dat je een betekenisvolle plek inneemt in de maatschappij. Dat is niet voor iedereen makkelijk maar wel voor iedereen mogelijk. Samen met vele andere Connect ambassadeurs biedt Ergon iedereen een kans om mee te tellen en mee te doen.

Lees hier meer over Connect door Ergon.

Meer weten over inclusief werken?
Inclusief werken betekent dat je kansen biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hoe doe je dat in de praktijk? Wat zijn de mogelijkheden? Welke kansen liggen er voor jouw organisatie in social return? Connect door Ergon informeert en denkt graag met je mee. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

quote website connect2

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.