Skip to main content

Let's connect!

Connect door Ergon is een initiatief van Ergon om inclusief werken in Zuidoost-Brabant op de kaart te zetten. Wij geloven dat er werk is voor iedereen en daar zetten wij ons al jarenlang voor in.

Steeds meer ondernemers en andere organisaties maken zich hier ook sterk voor. Een mooie beweging die we graag samen met Connect ambassadeurs willen stimuleren. Door het verbinden van relaties, creëren we een beweging van organisaties die inclusief werken. En die elkaar inspireren en motiveren om iedereen een kans op deze arbeidsmarkt te geven.

Het Connect ambassadeurschap
Als ambassadeur van Connect door Ergon maak jij je, samen met de andere ambassadeurs en Ergon, sterk voor een arbeidsmarkt waar plek is voor iedereen. We gaan inclusief werken op de kaart zetten in de Brainport regio door andere organisatie te inspireren en enthousiasmeren. We laten zien wat inclusief werken betekent.

ergon prins

 

GGD

Hoe doen we dat?
Als je Connect ambassadeur wordt, onderteken je een convenant en ontvang je een certificaat en het schildje ‘Wij werken inclusief’. Dat is het officiële deel. Daarna begint het pas echt. Om inclusief werken uit te dragen, een gezicht te geven en zo elkaar en anderen te inspireren zorgen we voor zichtbaarheid. Dit doen we door:

  • Het ophangen van het schildje ‘Wij werken inclusief’. Hiervan maken we een korte video of foto.
  • Posts op social media. Je ontvangt een toolkit met voorbeeldteksten, beeldmateriaal en banners en tips.
  • Een nieuwsbericht of artikel te plaatsen op de eigen website. En uiteraard wordt de Connect ambassadeur toegevoegd aan de website van ergonconnect.nl.
  • Deelname aan inspirerende workshops en (netwerk)bijeenkomsten over inclusief werken

En je doet het niet alleen! Ergon zorgt uiteraard ook voor aandacht via publicaties in magazines, op social media en tijdens events. We verzorgen inspirerende sessies met andere ambassadeurs en geven je de tools om inclusief werken op de kaart te zetten.


Downloads

Folder.jpg
conv
 

Folder

Convenant

 

 

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.