Skip to main content

Facilitair

Betrouwbaar, betrokken en vakbekwaam. Onze gemotiveerde medewerkers dragen onder deskundige begeleiding graag hun steentje bij. Variërend van facilitaire diensten zoals schoonmaak, toezicht en beheer in de openbare ruimte zoals op milieustraten of rijwielstallingen tot het uitvoeren van productietaken. Een breed werkveld waar je als klant van kunt profiteren.

facilitair alg web

Dienstverlening en detachering van teams

Sta je als bedrijf of organisatie open om invulling te geven aan social return? Wij denken graag mee over de mogelijkheden. Door middel van jobcarving en jobcreation komen er mogelijkheden in beeld om medewerkers met een afstand tot regulier werk in te zetten in allerlei dienstverlenende werkprocessen. Dat doen we al volop in de schoonmaak en het toezicht en beheer in de openbare ruimte zoals op milieustraten en rijwielstallingen.

Gekwalificeerde medewerkers

Onze vakinhoudelijk gekwalificeerde medewerkers ondersteunen graag de continuïteit van het proces van de klant. Onze processen hebben we ISO-gecertificeerd geborgd. Ergon medewerkers maken deel uit van samengestelde teams, die een productieresultaat leveren dat zich kan meten met de reguliere markt. Enerzijds zijn dit medewerkers met een blijvende arbeidsbeperking en anderzijds medewerkers die na een pitstop weer klaar zijn om opgeleid te worden voor een reguliere baan. Ervaren werkleiders en personeelsconsulenten geven medewerkers de juiste begeleiding en aandacht zodat ze zich kunnen ontwikkelen in passend werk.

Voordelen

  • Continuïteit, capaciteit, flexibiliteit
  • Vakkundige begeleiding op maat
  • Productie op afgesproken kwaliteitsniveau
  • Klantgericht met oog op ontwikkeling in arbeid
  • Het bieden van werk vormt een belangrijke bijdrage aan social return
  • ISO-gecertificeerde procesvoering

Opdrachtgevers

We werken onder andere voor:

Van der Valk hotels, Össur, Het Parktheater, Het van Abbe Museum, Blink BV, Polygarde Services, Mansveld, Groenaannemers, Schoonmaakbedrijven en gemeenten, waaronder Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Valkenswaard, Veldhoven, Best, Nuenen en Waalre.

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.