Skip to main content

Groen

Continuïteit, betrouwbaarheid en altijd bereikbaar, dichtbij. Maar wat je zéker nergens anders vindt zijn mensen die een plantsoen, parkeerterrein, speeltuin, straatbank of prullenbak onderhouden alsof het hun eigen tuin of terras is. De nieuwe aanplant verzorgen, bewegwijzering plaatsen, prullenbakken legen en zwerfvuil opruimen. Mensen die écht trots zijn op hun werk.

201902521 Ergon Jongeren LR

Je schakelt Ergon in voor het onderhoud van buitenruimten en voor alles wat daar mee samenhangt. Beheersmatig, cyclisch of correctief. Met onze vele groenmedewerkers en buurtconciërges, speciale machines en steunpunten in bijna alle wijken van Eindhoven en omliggende gemeenten zijn wij multi-inzetbaar voor het realiseren van een aangename leefomgeving.

Gemotiveerde vakmensen

Structureel, maar ook bij drukte, evenementen en calamiteiten. Snoeien, maaien, speeltoestellen onderhouden, prullenbakken legen of rommel opruimen, wat onze vakmensen ook doen, ze doen het met hart en ziel. Volgens de gemaakte afspraken, onder voordelige voorwaarden en tegen een nette prijs. Ergon werkt met eigen vakmensen. Dit vakmanschap is onder andere geborgd in de vorm van ISO- en VCA-certificering.

Voordelen

  • beheersmatig, cyclisch en correctief onderhoud
  • eigen vakmensen
  • volgens afspraak met de overeengekomen kwaliteit
  • continuïteit, capaciteit, flexibiliteit
  • ook bij calamiteiten
  • ISO- en VCA**-gecertificeerd

Opdrachtgevers

Ergon Groen & Reiniging werkt in de hele regio voor veel opdrachtgevers. Dit zijn onder andere: woningbouwverenigingen, zoals woonstichting Thuis, Trudo en VB&T en diverse VvE’s, gezondheidsinstellingen zoals Lunet Zorg, SGE, Neos en GGzE en verder diverse bedrijven en organisaties; o.a. PSV, Eindhoven Airport, CSU, Bakkersland, Christiaan Huygens College, Wijnen Installaties, M. Heezen B.V., Kemkens, Treffina, Hanos etcetera.

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.