Skip to main content

Kwekerij

Werken met hart en ziel aan het bewortelen van stek, dat is wat klanten van ons verwachten. Plantgoed op maat, exact volgens specificaties en naadloos aansluitend op het kweekproces van de klant. Coniferen, heesters en klimplanten - Ergon geeft ze toegevoegde waarde.

kwekerij alg 1 

Maatwerk

Oppotklaar, van onkruid en potten ontdaan, al dan niet geknipt, je zegt het maar: je krijgt het materiaal zoals dat het beste uitkomt voor jouw bedrijfsvoering. Sámen met de klant werken we aan het resultaat dat de consument van je product verwacht. Bij ons ben je namelijk niet alleen klant, maar vooral ook collega-kweker. Wij denken mee, verplaatsen ons in activiteiten en doelstellingen onze klanten, weten waar je over praat en kunnen mede daardoor het stek- en plantgoed precies op maat en volgens jouw wensen produceren.

Als één van de grote kwekerijen van stek- en plantgoed kunnen we alle flexibiliteit op het gebied van productiehoeveelheden bieden. Anderzijds kunnen we een kwaliteit garanderen waarop je kunt bouwen én voortbouwen. Ergon beschikt hiervoor over alle benodigde accommodatie en hulpmiddelen.

Gekwalificeerd

Stek- en plantgoed is bij onze medewerkers in goede handen. Zij zijn vakbekwaam, gekwalificeerd, ervaren en uiterst gemotiveerd om werk te leveren dat aan de eisen en wensen van onze klanten voldoet. Onze ISO en aanvullende branchegerichte certificeringen zijn daarvan een bewijs. Ergon-medewerkers nemen het arbeidsintensieve stek- en plantgoedtraject binnen het productieproces met plezier van je over. Met hart en ziel, gericht op kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en zorg voor natuur en milieu.

Voordelen

  • overname arbeidsintensief stek- en plantgoedtraject
  • stek- en plantgoed op maat geproduceerd
  • schaalgrootte en specialisatie
  • grote volumes en hoge kwaliteit
  • flexibel in productiehoeveelheden
  • vakbekwaam en gekwalificeerd
  • ISO- en branchegericht gecertificeerd      
  • ervaren en gemotiveerd
  • leverbetrouwbaar en milieubewust

Klanten

Onze kwekerij werkt voor collega-kwekerijen en handelskwekerijen in binnen- en buitenland. 

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.