Skip to main content

Wasserij

Een kind kan de was doen? Was het maar zo eenvoudig … Ergon ontzorgt compleet in het wassen en reinigen van alle soorten textiel van jouw bedrijf of instelling. Maar we doen veel meer dan de was. Met onze kennis en ervaring adviseren we je graag op maat hoe we de was voor jouw organisatie het beste kunnen verzorgen, bezorgen én administreren. Daarbij hebben we extra oog voor het milieu, het voorkomen van slijtage en het netjes bundelen en vouwen van textiel.

textiel alg 1 

Je schakelt Ergon in als je wilt dat de was goed én milieuvriendelijker gedaan wordt. In onze professioneel uitgeruste stoomloze wasserij warmen we met restwarmte het waswater. Zo wordt de was met lagere temperaturen toch gegarandeerd fris en schoon. We combineren bewust machines met handwerk. Daardoor slijt textiel minder snel en voorkomen we onnodige schades.

Bij Ergon werken we niet voor maar mét mensen. We investeren in een langdurige relatie met opdrachtgevers. Want pas als je elkaar goed kent, kun je écht maatwerk leveren. Dat werkt trouwens ook zo voor onze medewerkers, die op de reguliere arbeidsmarkt vaak een kwetsbare positie hebben. In onze wasserij kunnen ze groeien en bloeien. Daarom is Ergon een betrouwbare, professionele partner voor organisaties die social return en maatschappelijk verantwoord ondernemen praktisch willen invullen.

Kraakheldere afspraken

Ergon maakt kraakheldere afspraken: over diensten en tarieven, maar ook over de logistiek en kwaliteit. We zorgen bijvoorbeeld dat de was bij elkaar blijft, zodat er geen textiel kwijtraakt. Als klant bepaal je zelf hoe wij je kunnen ontzorgen. Wij maken daar vanuit onze kennis en ervaring praktisch werk van. Beheer van textielpakketten, aan de deur ophalen en bezorgen, stipte levertijden en de was per bewoner administreren: we verzorgen het allemaal graag en goed voor je.

Voordelen

  • Optimale verzorging van alle textiel
  • Eén partner voor plat-, instellings- en persoonsgebonden goed
  • Energiebesparend en milieuvriendelijker stoomloos reinigen
  • Duurzame processen voorkomen slijtage
  • Gespecialiseerd in textieldiensten voor zorginstellingen, horeca en industrie
  • Certex-2017 gecertificeerd door TÜV

Opdrachtgevers

We werken onder andere voor:

  • Regionale Zorginstellingen, zoals Severinus, Lunet Zorg, Sint Annaklooster
  • De horeca, zoals Blycolin, Hotel Glow en Best Golf
  • De hospitality branche, zoals Recreatiepark Ter Spegelt
  • Het onderwijs, zoals Summa College

Industriële klanten die hun klanteigen industriële bedrijfskleding bij ons laten wassen.

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.