Skip to main content

Samenwerken met Ergon

Ergon investeert in mensen, relaties en bedrijven. We ondersteunen mensen bij het vinden en houden van werk dat bij ze past. Bedrijven helpen we aan goede en gemotiveerde medewerkers én we helpen ze bij de invulling van hun sociaal ondernemerschap. Voor de perfecte match, vertrouwen we op onze eigen expertise maar maken we ook graag gebruik van de kennis en het netwerk van onze partners bij 04werkt.

 

Mogelijkheden genoeg

Bij Ergon helpen we werkzoekenden aan werk. We zorgen ervoor dat mensen (weer) klaar zijn voor de arbeidsmarkt. Iedere dag opnieuw staan er weer nieuwe werkzoekenden klaar, te popelen om aan het werk te gaan. Op zoek naar een betaalde baan. Ben je op zoek naar personeel of wil je een werkzoekende een kans op een baan bieden? We denken graag met je mee welke mogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn.

Bij Ergon hebben we allerlei instrumenten om een succesvolle match tot stand te brengen. Onze werkmakelaars zijn experts in het matchen en met ons uitgebreide pallet aan dienstverlening kunnen we ondernemers op allerlei manieren ondersteunen en ontzorgen. Denk aan:

  • jobcoaching
  • extra begeleiding
  • subsidiemogelijkheden
  • beperkt werkgeversrisico
  • detachering

201902320 Ergon Jongeren LR

Sociaal ondernemen

Over slim omgaan met personeel en inhoud geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en social return denken we graag mee. Met werkgevers die een plek vrij willen maken en een extra stap zetten, om mensen die af en toe een steuntje in de rug nodig hebben, in hun bedrijf op te nemen. Over anders kijken naar vacatures en personeelsoplossingen als functiecreatie. Wat levert het op om met ons in zee te gaan? Zakelijk rendement, diversiteit van personeel en een goed gevoel. Met elkaar kunnen we een nieuw normaal creëren en een positieve impact hebben op het leven van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en de mensen daaromheen.

 

201902423 Ergon Jongeren LR

Gemotiveerde medewerkers

Ergon werkt al meer dan 50 jaar aan een inclusieve arbeidsmarkt, een markt die voor iedereen toegankelijk is. Inmiddels werken er in de regio Eindhoven ruim 2300 medewerkers voor of via ons en hebben we meer dan 1000 klantrelaties. We zijn op een breed werkveld actief en hebben ruime ervaring in de diverse branches.

In dienst of detacheren

Duurzaam werk betekent voor de meeste mensen een vast dienstverband. Bij de werkgever in loondienst, waar nodig met subsidie. Is in dienst nemen niet haalbaar? Dan zijn er eventueel ook andere mogelijkheden om een werkzoekende een baan te bieden. Dat kan door detachering via Ergon, individueel of groepsgewijs, met of zonder werkleiding in de meest uiteenlopende functies. 

 

Begeleiding

Vast aanspreekpunt

Ergon wil dat werkzoekenden een baan vinden én houden die bij ze past. Een goede match met het werk en de organisatie is daarom belangrijk. Daarvoor geven we onze medewerkers begeleiding en coaching op maat. De werkmakelaars van Ergon ondersteunen medewerkers in hun ontwikkeling en zijn vast aanspreekpunt voor zowel de werknemer als de werkgever.

Soms hebben medewerkers extra begeleiding nodig. Bij individuele plaatsingen kan dit gaan om begeleiding op afstand of jobcoaching. Bij groepsgewijze plaatsingen kan (werk)begeleiding meegeleverd worden. Ook ondersteuning van je eigen leidinggevenden op de werkvloer wordt door ons professioneel ingevuld.

FotoBuroBrabant 2017121366 2

Maatwerk

Ondanks onze grootte blijven we sterk in maatwerk. Persoonlijk contact en samenwerking staan bij ons centraal. Onze belangrijkste succesfactor? Dat is investeren in een duurzame relatie. Zo'n relatie is nodig om ons doel te bereiken: duurzaam werk voor iedereen. Ergon investeert in haar mensen én relaties. Weten wat een organisatie wil, kan en wenst is belangrijk om een goede match te maken tussen werk of werknemer. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Netwerkvoordelen

We delen graag onze kennis, expertise en ervaringen met werkgevers. Ergon is aangesloten en actief lid bij verschillende netwerkclubs en ondernemersverenigingen in de regio. Ook organiseren we zelf verschillende evenementen en bijeenkomsten. Zo leg je gemakkelijk contacten, breidt je je zakelijk netwerk uit en kun je zakendoen in onze keten. En ook belangrijk: samenwerking met Ergon kan in je voordeel werken bij aanbestedingen en gunningen van overheden. Dankzij onze PSO-certificering (Prestatieladder Socialer Ondernemen) kun je voordeel of voorrang krijgen bij overheidsopdrachten. Klik hier voor meer informatie over PSO.

Contact opnemen

Direct contact opnemen met een werkconsulent van Ergon

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.