Logo Ergon


Werk is voor iedereen belangrijk. Want werk geeft je structuur en zet je in beweging. Je leert nieuwe dingen en ontmoet nieuwe mensen. Een betaalde baan geeft je meer zelfvertrouwen, maakt je zelfstandiger en zorgt dat je financieel onafhankelijker bent. Als je betaald werk hebt, doe je mee in de maatschappij. Dat vinden we belangrijk. Daarom ga jij op zoek naar een passende baan. Wij helpen je daarbij. 

Aan het werk vanuit de bijstand

Je hebt (een aanvraag gedaan voor) een uitkering. Dan helpt Ergon je bij jouw weg naar werk. Het einddoel, jouw baan, staat altijd centraal. Maar een betaalde baan vinden én houden lukt vaak niet in één keer. Daarom stellen we samen met jou tussendoelen op. De weg naar werk is voor iedereen anders. Soms sla je een stap over of zet je een stap extra. Zo werk je stapsgewijs en doelgericht aan jouw persoonlijke werkplan. Dat helpt om werk te vinden en houden dat bij jou past.

 

werkplek daf

 
 

Ergon Jongeren LR

 

 

Aan het werk met een arbeidsbeperking

Werk is belangrijk voor iedereen. Maar soms is het lastig om passend werk te vinden. Bijvoorbeeld omdat je een (tijdelijke) belemmering of beperking hebt. Ergon zoekt samen met jou naar wat wél werkt. We zoeken samen naar een baan waarin centraal staat wat je wél kan. En we helpen je op je werkplek met coaching en ontwikkeling. Zo vind en houd je werk dat bij jou past.

 

Als centrale balie voor werk in de regio Eindhoven helpen wij iedereen aan werk die nu in de bijstand zit of een arbeidsbeperking heeft.

Neem contact op met Lenny

Vragen?

Neem contact op met Lenny

Heb je een vraag?

Neem contact op met Lenny

Sluiten

040 - 238 7304

l.hermans@ergon.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees de privacyverklaring en disclaimer voor meer informatie.