Logo Ergon


marathon headbanner

Op zaterdag 8 en zondag 9 oktober aanstaande organiseert Marathon Eindhoven weer het leukste en grootste sportweekend van Eindhoven. En iedereen kan meedoen! Dus meld je snel aan, in ieder geval vóór 2 september, en loop gezellig mee!

Zaterdag 8 oktober 2022:

Wandel op zaterdag vanaf de start op een nieuwe locatie in het centrum (stay tuned) mee door Eindhoven en bewonder onderweg het bruisende hart van Eindhoven, de groene parken en de mooie monumenten. De finish is op de Vestdijk, waar op zondag ook de finish van de marathon is. Je kunt 5, 10 of 15 km wandelen, dus voor iedereen zit er wel een passende afstand tussen. Neem zoveel mogelijk collega’s van je afdeling mee en loop gezellig samen over het Stratumseind, op weg naar de finish aan de Vestdijk!

Introducé meenemen?

Een introducé meenemen mag. Hiervoor gelden dezelfde voordelen als voor jou als medewerker. Zet op het aanmeldformulier dan wel bij het veld 'naam' dat het gaat om een introducé.

zondag 1


Zondag 9 oktober 2022:

Ben jij al aan het oefenen voor de halve of hele marathon? Ook dan kun je via Ergon inschrijven. Het vlakke, brede en sfeervolle parcours met finish op de iconische Vestdijk zorgt al jaren voor snelle eindtijden.

zondag

Ergon regelt (bijna) alles

Voor zowel zaterdag als zondag, zorgen we ervoor dat jij goed van start kunt:

 • we betalen je inschrijfgeld;
 • je krijgt een fijn wandel of renshirt;
 • op de dag zelf ben je welkom op het Ergonhonk dichtbij de startlocatie. Daar kun je je omkleden en je spullen veilig achterlaten. Uiteraard hoor je nog waar dat is.
 • voor eten en drinken wordt gezorgd;
 • vóór de start is er een gezamenlijk ontvangst;
 • na afloop kom je gezellig, mét medaille, weer naar het Ergonhonk.
  Hier staat dan iets lekkers voor je klaar!
 • Je kunt alvast oefenen met wandelen tijdens de dagelijkse lunch met collega’s en in de Eindhovense Sportweek.
  loop je gezellig mee
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees de privacyverklaring en disclaimer voor meer informatie.