Logo Ergon


Van partijenpost tot mailings en van magazines tot loonstroken. Van partijenpost tot mailings en van magazines tot loonstroken. Elke werkdag halen wij al jouw zakelijke post op. Gesorteerd of niet. Wij zorgen voor correcte verwerking van post voor alle regionale, nationale -en internationale bestemmingen. De regionale post bezorgen wij zelf met ons eigen team van medewerkers die vast bij ons in dienst zijn. Goedkoop en goed, maar vooral op de afgesproken tijd!

businesspost alg 1

Zakelijke post

Al meer dan tien jaar bezorgen de medewerkers van Ergon regionale, nationale en internationale post van diverse bedrijven en organisaties. Dat doen we onder de naam Business Post Zuidoost-Brabant. Of het nu om tellen, wegen, sorteren, post halen of wegbrengen gaat. Voor kleine en grote oplages. Je kunt op ons rekenen. Aantrekkelijke tarieven, kwaliteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen gaan hand-in-hand. Kijk op de website van Business Post Zuidoost-Brabant voor het complete dienstenpakket.


Landelijk netwerk

Voor de bezorging van zakelijke post is Ergon aangesloten bij de landelijke Business Post organisatie. Landelijk bestaat Business Post uit meer dan 40 samenwerkende bedrijven die (een deel van) de Participatiewet uitvoeren. Elke vestiging heeft haar eigen regionale klanten en werkgebied. In ons werkgebied verzorgen wij met onze vaste medewerkers zelf alle producten en diensten. Maar ook voor post buiten deze regio kun je bij Business Post Zuidoost-Brabant terecht. Daarvoor werken we samen met het landelijke Business Post-netwerk en met PostNL.
Dus is jouw bedrijf gevestigd in Best, Eindhoven, Geldrop, Helmond, Mierlo, Nuenen, Valkenswaard, Veldhoven of Waalre? Denk dan eens aan het inschakelen van Ergon Businesspost.Voordelen

  • Kwalitatief en prijstechnisch interessant
  • Hele postproces verzorgd
  • Pre-postale werkzaamheden en mailings
  • Haal- en brengservice in de regio
  • Koeriersdienstenen en pakketpost
  • Onderdeel van landelijke organisatie
  • Zakelijke post is onze kracht
  • Gemotiveerde en gekwalificeerde medewerkers


Klanten

Wij verzorgen alle uitgaande post van onder andere de gemeenten Eindhoven, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Geldrop-Mierlo en Helmond, maar ook van het Máxima Medisch Centrum, Het Elkerliek Ziekenhuis, PSV, Domein, VB&T Makelaars, Senzer en nog veel meer andere sociale bedrijven en organisaties binnen onze regio.

 

 

 

Neem contact op met Alwyn

Vragen?

Neem contact op met Alwyn

Heb je een vraag?

Neem contact op met Alwyn

Sluiten

040 - 238 7353

info@businesspostbrabant.nl

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees de privacyverklaring en disclaimer voor meer informatie.