Skip to main content
23 april 2024

Nieuws

Dress for Success Eindhoven verhuist naar Ergon terrein

Werkzoekenden met een minimum inkomen of uitkering kunnen voor een gratis sollicitatie outfit voortaan naar een nieuwe locatie van Dress for Success. Na 15 succesvolle jaren aan de Marconilaan in Eindhoven is Dress for Success begin april verhuisd naar de Rooijakkersstraat. De nieuwe locatie bevindt zich op het terrein van Ergon, de belangrijkste subsidieverstrekker en doorverwijzer voor de non-profit organisatie.

Dress for Success Eindhoven is een professionele maatschappelijke organisatie met als missie mensen in staat te stellen economische onafhankelijkheid te bereiken om zo (weer) mee te doen in de maatschappij en beter te functioneren in hun werk en persoonlijk leven. Een baan is belangrijk om dit te kunnen bereiken en de eerste indruk die je maakt bij een sollicitatiegesprek is van groot belang. Daarom geeft Dress for Success presentatie- en kledingadvies en een complete sollicitatie-outfit cadeau aan mensen die dit nodig hebben. Zo hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun kleding en kunnen ze vol zelfvertrouwen op gesprek. Sinds de oprichting in 2009 heeft de organisatie al zo’n 5.000 mensen uit de regio Eindhoven gekleed. Van hen vond 74% een baan.

Dress for Success heeft 10 vestigingen in Nederland en maakt deel uit van een wereldwijde non-profit organisatie met vestigingen in 25 landen. De stichting draait op de inzet van deskundige vrijwilligers, aangestuurd door professionals. De collectie kleding is up-to-date, van hoge kwaliteit en is gedoneerd door particulieren, winkels, groothandel en mooie merken. Voor vrijwel iedere maat en stijl is er een passende outfit. Kleedsessies zijn altijd individueel en op afspraak zodat er veel persoonlijke aandacht is.

Het nieuwe pand op het Ergon terrein biedt niet alleen een strategische locatie, maar ook een vernieuwde ruimte die perfect past bij de groeiende behoeften van de organisatie en haar klanten. Dress for Success Eindhoven kijkt enthousiast uit naar de mogelijkheden die deze verhuizing met zich meebrengt. "Deze verhuizing markeert een nieuwe mijlpaal voor Dress for Success Eindhoven en biedt ons de kans om nog beter te kunnen voorzien in de behoeften van onze klanten en samenwerkingspartners", aldus Bertine Oudesluijs, manager van Dress for Success Eindhoven. "We zijn dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen gedurende onze tijd aan de Marconilaan, en kijken ernaar uit om onze missie voort te zetten vanuit ons nieuwe thuis. Ons team staat klaar om de dienstverlening voort te zetten en nog meer mensen te ondersteunen bij het vinden van werk en het opbouwen van zelfvertrouwen.”

Ergon ontvangt Dress for Success met open armen. “We verheugen ons erop Dress for Success te verwelkomen op het Ergon-kantoor. Wij zien vrijwel dagelijks wat hun werk voor mensen betekent. Werkzoekenden gaan na een make-over letterlijk rechtop lopen en vol zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek in”, aldus Yvonne van Mierlo, algemeen directeur van Ergon.

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.