Skip to main content

Marktplaats: Buddy Werkt! - jong talent

Het vinden van een leuke baan is niet voor iedereen even makkelijk. Voor jongeren bijvoorbeeld, die nog moeten ontdekken waar precies hun talenten en ambities liggen. Die nog moeten leren wat een werkgever van hen verwacht en hoe ze zich overtuigend presenteren. Alle begin is moeilijk, nietwaar? Maar ook ervaren professionals die op latere leeftijd moeten of willen omzien naar een nieuwe baan, kunnen wel wat ondersteuning gebruiken. Juist zij hebben door hun ervaring en (zelf)kennis, motivatie en loyaliteit de arbeidsmarkt enorm veel te bieden. Zeker als ze worden begeleid door een persoonlijke coach die hen van die meerwaarde weet te overtuigen. En die mogelijk deuren opent naar nieuwe kansen.

Als buddy begeleid je jong talent of ervaren professionals – zeg maar wat je het leukste lijkt – op weg naar een baan. Je investeert belangeloos tijd en energie in hun toekomst, dus we verwachten absoluut ook de nodige effort van degenen die jij begeleidt. Je bent hun persoonlijke aanspreekpunt, helpt hen te ontdekken wat voor werk het beste bij hen past en waar vooral hun kansen liggen. Je luistert, vraagt, geeft praktische tips en adviezen. En je biedt toegang tot je netwerk, zodat ze zich kunnen oriënteren en contacten kunnen leggen die mogelijk leiden tot een nieuwe job.

Een buddy werkt! Voor werkzoekenden, maar ook voor jou. Je ontdekt hoe het is om écht te moeten knokken voor een kans op een baan. Dat is een waardevolle verrijking van je ervaring en jezelf. Je zorgt ervoor dat het MVO-beleid van je onderneming niet bij mooie woorden blijft. En vooral ervaar je hoe leuk en bevredigend het is om je kennis en ervaring te delen en anderen te inspireren. Je bent echt betekenisvol voor de ander. Van mens tot mens. Dat werkt, voor iedereen!
 

Ik word Connect ambassadeur

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je moet akkoord gaan met de verwerking van je persoonsgegevens

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.