Skip to main content

Marktplaats: In- ver- en ompakken

Inpakken, ompakken, monteren, assembleren, om het even wat voor productiewerk: als je daarvoor tien paar handen of meer nodig hebt, moet je er echt eens serieus aan gaan denken om mensen van Ergon binnen te halen. Voor tientallen bedrijven in de regio doen we dat al. Dag in dag uit, voor een aantal al jaar in jaar uit.

Selecteren van gemotiveerde medewerkers, meeleveren van productieleiding, overname van resultaatverantwoordelijkheid, verzorgen van voorzieningen bij de klant op de werkplek. Je zegt maar wie, waar, hoe, hoeveel en wat je wil. Wij pakken jouw wensen op, komen met je tot afspraken, voeren die voor je uit. Wat je ervoor koopt? Rimpelloos inspelen op groei en krimp, stabiliteit dankzij minimaal verloop, maar vooral, een prima rendement mede dankzij loonkostencompensatie.

Kerstpakketten Ergon
Kerstpakketten 
Bij Ergon verzorgen we ieder najaar de in- ver- en ompakwerkzaamheden van tienduizenden kerstpakketten voor verschillende grote (regionale) bedrijven. Vanuit het social return partnership dat we hebben met Sligro hebben gesloten zijn bijvoorbeeld al een aantal van dit soort opdrachten voortgekomen.

Ook geinteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact op met Wilke van Thiel. 

Ik word Connect ambassadeur

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Je moet akkoord gaan met de verwerking van je persoonsgegevens

Uitgelicht

Werk voor iedereen

Er is werk voor iedereen. Dat is onze visie. En dat zie je terug op onze werkleerplekken. Zowel intern als extern. 

Nieuws

Events? Samenwerkingen? Blijf up to date via onze nieuwsrubriek.

Vacatures

Bekijk het actuele vacatureaanbod voor staf- en kaderfuncties.